385 ₴ Мета: 10 000 ₴
Особиста інформація

Задонатити: 100,00 ₴

Часті запитання

Не знайшли відповіді?
Наші консультанти допоможуть

F. A. Q's

A Little Help Can Make A Big Change

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Запит на допомогу

Організувати збір може кожен волонтер, який допомагає українцям на війні.
Закликаємо кожного волонтера відповідально ставитися до збору коштів. Щоб збір опублікували, волонтер повинен надати підтвердження своєї волонтерської діяльності, а також підтвердження потреб та використання зібраних коштів.

Перераховуйте кошти переконавшись, що це реквізити фонду. Якщо ви виявили шахрайство – напишіть нам, будь ласка, на пошту.

Новини стосовно статусу вашої заявки надходитимуть на вказану електронну адресу. Просимо також перевіряти теку спам. Після заповнення форми вам надійде лист з порядковим номером запиту, а згодом – повідомлення про результат його розгляду.

Рішення стосовно вашого запиту може надійти від 2 робочих днів до місяця, залежно від: ситуації на фронті, статусу закупок та поставок, об’єму отриманих благодійних внесків, кількості вхідних запитів до фонду, часу на верифікацію запитів.

Ми не підтверджуємо усі надіслані запити чи зміну його статусу телефонним дзвінком. Координатори штабу зв’язуються із контактними особами вказаними у запиті лише тоді, коли є розуміння, що можливо задовольнити принаймні якісь позиції із запиту.
В іншому випадку надходять листи на вказану електронну пошту.

Якщо ти хочеш долучитись до волонтерського руху, тобі не обовʼязково реєструватись на Платформі. Достатньо натиснути «Подати заявку» або ж сконтактувати з організацією напряму. На сторінці волонтерської можливості ти можеш знайти всі необхідні контакти.

Переказ коштів

Благодійні безповоротні внески не повертаються. Будь ласка, перевіряйте внесену вами інформацію перед переказом коштів. В разі переказу з-за кордону переконайтесь, що обрали правильну валюту переказу.

Прогляньте всі наявні проєкти мілітарного та гуманітарного напрямів фонду на нашому сайтіhttps://avkr.com.ua/causes/ , та перейдіть на сторінку того напряму, який бажаєте підтримати.

Ми знатимемо, що платіж надійшов саме на цей напрям, оскільки для нього було створено відповідні рахунки або ж унікальне призначення платежу у платіжній системі.

Перераховуйте кошти переконавшись, що це реквізити фонду. Якщо ви виявили шахрайство – напишіть нам, будь ласка, на пошту.

Будь ласка, спробуйте ще раз через певний проміжок часу. Ми впевнені, що рахунки вказані правильно, але часом українці настільки активно донатять, що система банку перевантажується, тож потрібно трохи почекати.

Також ви завжди можете зробити IBAN переказ на банківський рахунок.

Установчі документи фонду доступні за посиланням

Make a Statement In Support of The Environment

Venenatis conubia porta sapien rhoncus amet fringilla odio commodo pede curabitur. Maximus vestibulum enim donec vitae viverra hendrerit. Pede vitae dictumst sollicitudin odio ornare nulla.

Зворотний дзвінок

    X
    ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ
    Замовлення онлайн
    З вами зв'яжеться наш майстер для уточнення деталей замовлення. Прийом заявок цілодобовий. Майстри виїжджають протягом дня до комендантської години.

      X
      Замовлення онлайн
      Ми зв'яжемся з вами для уточнення деталей. Прийом заявок цілодобовий.

        X
        ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ

        Запит на отримання допомоги

        Недотримання обовʼязкових умов є підставою для скасування запиту.


          Допомога армії та мирному населенню.

          Наближай перемогу разом з волонтерами!

          385 ₴ Мета: 10 000 ₴
          Особиста інформація

          Задонатити: 100,00 ₴